Windows 10 estara disponible Aquest estiu

Windows 10 estara disponible Aquest estiu a 190 Països i 111 idiomes «, ha Anunciat Terry Myerson .

Es Confirma la data de Llançament de Windows 10 per La qual apostem des de fa mesos i amb onada, també de la versió RTM per fabricants d’Equips nous OEM Que estaria disponible a la primavera.

Com saps, Windows  10 sèra Gratuït per clients amb Llicències de Windows 7, Windows 8.1 i Windows Phone 8.1 que s’actualitzin durant el primer any de Vida del nou sistema operatiu. ,A més, els clients de Windows 10 tindran actualitzacions constants gratuïtes durant tota la vida del dispositiu.

El cap de la divisió de Windows ha anunciat un gran programa d’actualitzacions amb acords amb les grans tcnològiques. a la Xina, amb Lenovo, Tencent i Qihu 360 portant un Windows 10 milions de clients.

Un gran desplegament per la actualització de Windows 10 que s’estendrà al resta del món i que, per descomptat, estara disponible com descàrrega en línia des de Microsoft, del tant paràgraf actualitzacions directes com en imatges del sistema.

Windows 10 també s’actualitzarà gratis Còpies pirata

«Actualitzarem a Windows 10 tots els equips qualificats, genuïns o no-originals», ha assegurat el cap de SS.OO de Microsoft, Terry Myerson, en un altre dels importants anuncis que ens està deixant el WinHEC que s’està celebrant a la Xina.

Tot i que les especulacions sobre una certa permissivitat (controlada) de Microsoft en l’ús de còpies pirates de Windows, pul·lulen des de fa dues dècades, mai la companyia havia anunciat alguna cosa semblant: actualitzar gratuïtament equips sense llicència.

La mesura és un intent sense precedent per part de Microsoft per obtenir versions legítimes del seu programari en centenars de milions d’equips informàtics. I no per res aquest anunci es realitza a la Xina ja que es calcula que en el gegant asiàtic tres de cada quatre equips corren còpies pirata.

Si unim les interessants novetats de Windows 10 de les que et portem mesos parlant, l’actualització gratuïta des de Windows 7 i Windows 8.1 per a equips amb llicència, l’actualització de còpies pirata, o els baixos requeriments maquinari que permetrà amb alguna millora, actualitzar equips bastant antics (Windows XP), podem concloure que Windows es va convertir en el gran aglutinador que pretén Microsoft.
¿S’ha acabat la pirateria a Windows?

Windows_pirateria-630x450

L’estratègia és totalment lògica. Si vas a oferir Windows 10 gratis ia més, t’ho van a piratejar si o si (com amb Windows anteriors), millor «legalitzar» totes les còpies i intentar monetitzar el sistema per altres mitjans, recerques i publicitat amb Bing, suite Office, emmagatzematge en núvol OneDrive … i per descomptat en programes de llicències per a empresa que sí que seran de pagament.

 

ACTUALITZACIÓ 20/03:

Microsoft ha aclarit parcialment el sorprenent anunci de l’actualització de còpies pirata a Windows 10, deixant a la vegada algunes preguntes sense resposta, especialment si comptaran en el futur amb actualitzacions de seguretat o altres.

Microsoft ha deixat clar que les còpies pirates seguiran sent pirates per molt que puguin actualitzar-se a Windows 10. És a dir, Microsoft les considerarà «programari no genuí».

Windows10_PC

Un Windows 10 gratis com actualització per a clients de Windows 8, Windows 7 o Windows XP, serà perjudicial per a l’ecosistema PC ja que no animaria a comprar nous equips, estimen els fabricants d’equips originals. Un dels punts d’interès del pròxim sistema operatiu client de Microsoft és la seva presumpta gratuïtat per actualitzar per una banda, un Windows 8 que no acaba de funcionar i per altra, un Windows XP que segueix funcionant massa bé ja que tot i no comptar amb suport tècnic està instal·lat en un de cada quatre ordinadors mundials. Comentant l’últim sistema operatiu de Microsoft, els fabricants taiwanesos de components per a portàtils, no són massa optimistes amb Windows 10 i només esperen que les vendes globals d’equips creixin entre el 5 i el 10 per cent. Molt poc per a un flamant Windows 10 que promet molt al convertir-se en un sistema unificador de plataformes Windows i que espera superar les crítiques a Windows 8 amb novetats com el menú d’inici i els escriptoris virtuals, enmig d’una forta aposta per l’escriptori i menys presència directa de la interfície Modern UI en equips sense pantalla tàctil. A mig termini els analistes creuen que Microsoft «es veurà obligat a seguir a Apple i Google i regalar el sistema operatiu, sobretot en el mercat de consum, i utilitzar serveis com Bing, Skype, Office 365, etc, com a motor de monetització primària «. Si Microsoft lliuren Windows 10 gratis a clients anteriors, els fabricants creuen que els usuaris no compraran equips nous. Una altra cosa podria ser si Microsoft -com també es rumoreja- subvencionés el sistema operatiu als OEM, amb l’objectiu de baixar els preus dels equips i fer-los més atractius.

 

http://www.muycomputer.com/2015/03/18/lanzamiento-de-windows-10

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*