Per què Mai Compraria iPhone Però Si Apple Watch

No acostumo a escriure en aquest bloc contingut relacionat amb consumers devices (Smartphones, tablet, Gadgets, etc.) ?? – No sóc early adopter pel que em pren temps consumir un producte o tecnologia que recentment surti al mercat- però en aquesta ocasió vaig fer una excepció per una

Apple Inc és avui l’empresa número u en Wearable Computing i encara no ha llançat el primer producte al mercat. Sense cap dubte aquesta gent sap de Màrqueting i vendes. Personalment no tinc cap dispositiu Apple encara que molts dels meus companys en Capacity si són fidels a l’empresa de Cupertino i la defensen a «raja taula». Jo sóc més orientat a tecnologies obertes com Android encara que això signifiqui que les coses de vegades no funcionin 100% com haurien.
M’agrada molt la flexibilitat del sistema operatiu Android -un derivat de Linux meva US favorit. Puc instal·lar qualsevol aplicació que em plagui. Puc modificar qualsevol funció del sistema operatiu. Puc tenir accés al sistema d’arxiu i el compte root. Si vull puc instal·lar Android en Virtualbox i experiment amb el sistema. En el meu diari viure servir un mòbil Google Nexus 4 i una tauleta Google Nexus 10. Tots dos són magnífics productes.

Per contra, Apple és ecosistema tancat. Tot controlat i degudament calculat. Res és a l’atzar. Apple controla la cadena de producció completa dels seus dispositius tant el maquinari com el programari. Les aplicacions a l’Apple Store han de ser aprovades per l’empresa abans d’estar disponible als usuaris -per molt temps no es podia instal·lar un Bitcoin Wallet en iPhone per impediments de l’empresa mentre en Android els usuaris tenien anys gaudint de la moneda virtual.

Apple és una empresa que es pren el seu temps per llançar un producte. Mai és la primera a arribar al mercat però si és la millor. Els seus productes tenen una elegància i qualitat inigualable. Apple acaba dominant tots els mercats en els quals incursiona (música, mòbils, tauletes, pagaments, etc.).

Apple sense cap dubte tindrà pròximament al mercat el millor rellotge digital. Aquest producte probablement representi un punt d’inflexió pel que fa a què tan personal seran els dispositius tecnològics d’aquí en endavant. Igualment les aplicacions que podran córrer en aquesta diminuta plataforma tindran un gran impacte en les nostres vides principalment en la salut i Wellness.

Repeteixo, no sóc fan d’Apple però aquest video a continuació sobre les capacitats de l’Apple Watch em va deixar pensatiu. Senzillament és una meravella. Per això vaig decidir compartir per aquest mitjà. Probablement aquesta vegada em converteixi en un Early adopter tan aviat estigui disponible l’Apple Watch.

Espero que el gaudeixis!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*