Cloud i Escriptoris virtuals: eines per treballar en el Núvol

Els avantatges de treballar en el Nuvol son les principals claus per no equivocar-nos en la elecció .

QUANT ESTALVIES AMB ELS SERVIDORS I ESCRIPTORIS AL NÚVOL?

Ens preguntem ? :

Quanta electricitat consumeix el teu servidor local? I el cost del seu manteniment?
Quant et costa renovar els ordinadors? ¿Es queden antiquats ràpidament?
Quant et val anualment la llicència del teu antivirus?, Windows ? , Office ?

Escriptori virtual, web desktop, webtop … són termes que trobem de tant en tant navegant per Internet. Però, què és realment un escriptori en el Núvol?

Avantages :

Traslladar les aplicacions de negoci al núvol pot suposar estalvis de fins al 30%

Et permetrà una mobilitat empresarial total, Podem Treballar amb el nostre Windows 10 i aplicacions desde qualsevol lloc i compartirles amb els comapnys de l’ empressa .

Saber scollir un proveïdor de servidors de núvol es molt important . (servei de copies de seguretat, Manteniment, Seguretat? )

El primer que ens plantegem és: ¿en què es diferencia un escriptori d’un sistema d’emmagatzematge al Núvol? En principi, el primer ha de proporcionar eines de treball amb els arxius i no un mer espai per guardar-los, per molt sofisticat que aquest resulti. A més, ha d’integrar un altre tipus d’aplicacions web (client de correu electrònic, xarxes socials …) i funcions típiques, com rellotge, calculadora, calendari, jocs …, i tot allò que podríem desitjar off-line.

Idealment, hauria al seu torn contenir eines per desenvolupar aplicacions des de la pròpia Núvol, de manera que l’ús local del PC es fes innecessari. Encara que això és la teoria sobre el paper, la veritat és que la creixent addició de serveis en els sistemes d’emmagatzematge actuals i les mancances d’aquelles aplicacions catalogades com escriptoris virtuals fan que la línia que els separa sigui a vegades molt prima.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*