Els serveis en el núvol proporcionen importants estalvis i milloren la productivitat de les empreses

Serveis a la núvol  «cloud» permet a les empreses eliminar la compra de maquinari, i, per tant, les inversions. Ja no cal comprar una centraleta telefònica per unificar comunicacions, un equip de videoconferència per realitzar reunions a distància o un servidor per emmagatzemar la informació i les aplicacions. A dia d’avui, contractant serveis al núvol de centraleta virtual, videoconferència, emmagatzematge o escriptori virtual, les empreses poden gaudir a través d’Internet de totes les prestacions que oferien les «màquines», sense realitzar inversions i sense preocupar-se per l’adquisició, implantació, configuració i posada en marxa, ja que és el proveïdor del servei el responsable de tot això. D’altra banda, els serveis en el núvol ofereixen tarifes i condicions molt més baixes, i l’exemple més clar el trobem en les comunicacions, on les empreses redueixen la factura mensual de telefonia fixa i mòbil un 50% de mitjana.

OIGAA-Centrex

 

En el cas de la centraleta virtual OIGAA Centrex, en oferir una mateixa tarifa plana compartida per la telefonia fixa i mòbil i per a tots els usuaris, s’eliminen els bons individuals i sobrecostos de minuts que finalment no es consumeixen. Així, els serveis en el núvol permeten adaptar la factura al consum real de cada empresa, així com dimensionar les infraestructures a la mida i necessitats de la mateixa. Amb els serveis en el núvol OIGAA 360 °, les empreses poden augmentar o disminuir el nombre d’usuaris tantes vegades com calgui, sense penalitzacions ni llargues permanències.

A més, el cloud millora de manera molt considerable la productivitat dels empleats, ja que permet treballar des de qualsevol lloc amb qualsevol tipus de dispositiu connectat a Internet. D’aquesta manera, un treballador que es trobi fora de l’oficina, podrà atendre les trucades que rebi el seu telèfon fix des del mòbil i accedir a través del seu Smartphone, tablet o portàtil a les aplicacions i arxius corporatius. Amb la videoconferència en el núvol es redueixen dràsticament les pèrdues de temps en desplaçaments, a més de les despeses en viatges, quilometratge i dietes, incrementat la productivitat dels empleats més de la seva satisfacció i qualitat de vida.

Els punts de servei OIGAA 360 ° de VozTelecom així com els nostres partners seleccionats, realitzen estudis d’estalvi de costos i productivitat amb el cloud de manera gratuïta i sense compromís a totes les empreses que l’hi demanen, analitzant les comunicacions, l’emmagatzematge així com les necessitats de mobilitat i seguretat, entre d’altres moltes coses. D’aquesta manera, les empreses obtenen un informe on s’expliquen els aspectes òptims i que no requereixen de canvis, es destaquen aquells que són susceptibles de millorar i sobre aquests es fan recomanacions de millora.

PER ANNA MARTÍNEZ el 4 MAIG, 2015 • Blog Voztelecom

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*